----------------

Trädgårdsbord av gamla plankor


skrivet den 15 okt av MartiN, klockan:09:17

Jag är inte direkt någon händig person men jag gillar att skapa saker själv! Det är inte alltid det går ihop, det vill säga, det är inte alltid det blir så bra. När jag får en idé så ska det hända omedelbart! Därför kan det bli svårt att hitta saker att "bygga med" ibland, eller lämplig färg att måla med. En sak, eller möbel egentligen, som jag är väldigt stolt över är ett trädgårsbord som jag har byggt av gamla plankor. Vill bara tillägga att det är INTE gjort av en lastpall! Jag är väldigt anti alla möbler som är gjorda av gamla lastpallar. Dels är det ingen utmaning att ta en "färdig" lastpall och sätta några ben på den, sen är det så förbaskat fult också.

När jag för knappt ett år sedan köpte mitt sommarhus, ett mindre renoveringsobjekt, så fann jag en drös med gamla plankor i uthuset.
Plankorna var inte bara gamla utan också väldigt välbevarade, sådär lagom slitna så att man ser att dom både är gamla men också använda.

Det var troligtvis det ursprungliga köksgolvet som var utbytt och inslängt i uthuset. Hur som helst så var det perfekt att göra ett matbord för utomhusbruk av.

Resultatet blev riktigt riktigt bra och det tog inte mer än en halv dag att fixa till trädgårdsbordet :). Tyvärr har jag inte orkat ladda upp någon bild av det, och nu när jag skriver inlägget så har jag ställt in det i uthuset för vinterförvaring dessutom.

Kanske laddar upp en bildbank här så småningom med mina egengjorda små projekt. 


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt